Foto Film Calella

Cineclub Foto-Film Calella

Des de l’any 2015 el Cineclub de l’associació Foto-Film Calella es disposa a oferir una programació de pel·lícules de gran interès internacional. Es projectaran en versió original (en el cas de ser català o castellà) o en versió original subtitulada (resta d'idiomes) .

Projectem l'últim dijous de cada mes a les 21h i ho ampliem fent passis especials segons temporada (Festa Major, Nadal, especial infantil, etc..)

Les sessions es fan a la Sala Mozart (c/ Església, 91) i el preu de l'entrada és de 4,50 eur. Pots fer-te soci del cineclub o abonar el preu de l'entrada el mateix dia.

El Cineclub Foto-Film Calella forma part de la Federació Catalana de Cineclubs i compta amb el suport de l'Ajuntament de Calella

Per a més informació: cinema@fotofilmcalella.org

 

 

ATENCIÓ ENQUESTA: Si has assistit a alguna de les sessions del Cineclub Foto-Film Calella, t'agrairiem que omplissis la següent enquesta. Seran un parell de minuts i ens ajudaràs a millorar: Començar l'enquesta

 

Programació 2017*:

*El Cineclub Foto-Film Calella es reserva el dret a modificar i/o canviar les pel·lícules de la temporada si alguna causa major ho fes necessari.
 
3r-4t trimestre 2017:
 • Descarrega't el programa en PDF

 • Dijous 28 de setembre 2017

  Frantz (França 2016)
  Títol original: Frantz. Direcció: François Ozon. Guió: François Ozon, basat en la pel·lícula Remordimiento (1931)d’Ernst Lubitsch. Fotografia: Pascal Marti. Música: Philippe Rombi. Intèrprets: Pierre Niney, Paula Beer, Cyrielle Clair, Johann von Bülow, Marie Gruber, Ernst Stötzner, Anton von Lucke. Durada: 113 min. Idioma: francès i alemany. PREMIS: Festival Venècia 2016: Millor nova actriu.

  En una ciutat alemanya a inicis de 1919, l’Anna plora la mort del seu promès, el Frantz, a la Gran Guerra. Viu a casa dels que haurien sigut els seus sogres, i cada dia posa flors a una tomba buida. En aquest mateix cementiri, un dia troba l’Adrien, un jove francès. De seguida l’Anna el veu com un vell amic del seu promès, i ell visita la família, a qui els recorda el seu fill perdut. Poc es poden imaginar que, darrere l’aparença tímida i preocupada de l’Adrien, s’amaga la identitat del soldat que va matar el Frantz. Gènere: drama.

   

  Dijous 19 d'octubre 2017 (atenció aquesta sessió s'avança una setmana)

  Paterson (Estat Units, 2016)
  Títol original: Paterson. Director i guió: Jim Jarmusch. Fotografia: Frederick Elmes. Repartiment: Adam Driver, Golshifteh Farahani, Kara Hayward.

  Sinopsi : Història sobre un conductor d'autobús i poeta aficionat sobre les petites coses anomenat Paterson, que viu a Paterson, New Jersey. Durada: 113 min. Gènere: drama

   

  Dijous, 30 de novembre 2017

  Doña Clara (Brasil 2016)
  Títol original: Aquarius. Durada: 140 min. Director i guió: Kleber Mendonça Filho. Fotografia: Pedro Sotero, Fabricio Tadeu. Repartiment: Sonia Braga, Jeff Rosick, Irandhir Sants.

  Sinopsi: Clara, una ex-crítica musical de Recife de 65 anys, viu retirada en un edifici particular, l'Aquarius, construït en la dècada de 1940 sobre la chic Avinguda Boa Viagem, que voreja l'oceà. Un important promotor ha comprat tots els apartaments, però ella es nega a vendre el seu i emprèn una guerra freda contra l'empresa que l'assetja. L’estressant situació li pertorba i lal porta a pensar en la seva vida, en el seu passat, en els seus éssers estimats. gènere :drama | Família. Melodrama.

   

  Dijous, 28 de desembre 2017

  Toni Erdmann (Alemanya 2016)
  Títol original: Toni Erdmann. Director i guió: Maren Ade. Fotografia: Patrick Orth. Repartiment: Peter Simonischek, Sandra Hüller, Lucy Russell, Trystan Pütter, Thomas Loibl.

  Sinopsi : Inès treballa en una gran empresa alemanya establerta a Bucarest. La seva vida està perfectament organitzada fins que el seu pare Winfried arriba d'improvís i li pregunta "ets feliç?". Després de la seva incapacitat per respondre, pateix un profund canvi. Aquest pare que de vegades destorba i que l'avergonyeix una mica l’ajudarà a donar novament sentit a la seva vida gràcies a un personatge imaginari: el divertit Toni Erdmann ... Durada: 162 min. Gènere: Comèdia dramàtica.

   

  Foto-Film Calella, juntament amb l'Ajuntament de Calella col·labora amb el Cicle Gaudí, el Circuit Estable de Cinema en Català creat recentment per l'Acadèmia del Cinema Català.

  Les projeccions corresponents al Cicle Gaudí es faran a la Sala Mozart.

  21 setembre 2017 - Incerta Glòria
  19 d'octubre 2017 - Estiu 1993
  16 de novembre 2017 - Brava

  Consulteu preus, abonaments i horaris a la web del Cicle Gaudí www.ciclegaudi.cat