Foto Film Calella

Cineclub Foto-Film Calella

Des de l’any 2015 el Cineclub de l’associació Foto-Film Calella es disposa a oferir una programació de pel·lícules de gran interès internacional. Es projectaran en versió original (en el cas de ser català o castellà) o en versió original subtitulada (resta d'idiomes) .

Projectem l'últim dijous de cada mes a les 21h i ho ampliem fent passis especials segons temporada (Festa Major, Nadal, especial infantil, etc..)

Les sessions es fan a la Sala Mozart (c/ Església, 91) i el preu de l'entrada és de 4,50 eur. Pots fer-te soci del cineclub o abonar el preu de l'entrada el mateix dia.

El Cineclub Foto-Film Calella forma part de la Federació Catalana de Cineclubs i compta amb el suport de l'Ajuntament de Calella

Per a més informació: cinema@fotofilmcalella.org

 

 

ATENCIÓ ENQUESTA: Si has assistit a alguna de les sessions del Cineclub Foto-Film Calella, t'agrairiem que omplissis la següent enquesta. Seran un parell de minuts i ens ajudaràs a millorar: Començar l'enquesta

 

Programació 2017*:

*El Cineclub Foto-Film Calella es reserva el dret a modificar i/o canviar les pel·lícules de la temporada si alguna causa major ho fes necessari.
 
2n trimestre 2017:
 • Descarrega't el programa en PDF

 • Dijous 27 d'abril 2017
  Primavera en Normandia
  Títol original: Gemma Bovery
  Director: Anne Fontaine
  Repartiment: Fabrice Lucini, Gemma Arterton

  Sinopsi: Martin és un ex parisenc que ha tornat al seu poble natal a Normandia per fer-se càrrec de la fleca del seu pare. De la seva joventut li queda una gran imaginació i una passió per la literatura, amb una profunda estima per Gustave Flaubert. L'emoció l’envaeix quan un matrimoni anglès s'instal·la a la casa veïna. No només perquè els seus noms són Gemma i Charles Bovery, sinó perquè els seus comportaments semblen replicar els dels personatges de l'obra Madame Bovary, que inclou una sèrie de relacions romàntiques i sexuals, que s'encaminen cap a un final incert.

   

  Dijous 25 de maig 2017
  -->ATENCIÓ al programa en PDF hi ha un error a la data. La correcta és dijous 25 de maig
  Plemya
  Títol original: The tribe
  Director: Miroslav Slaboshpytskyy
  Repartiment: Grigory Fresenko, Yana Novikova Rosa Babiy.

  Sinopsi: Un adolescent sordmut ingressa en un internat especial on, per sobreviure, ha de formar part d'una organització salvatge, "la tribu", dedicada a tot tipus d'actes delictius. El seu amor per una de les concubines del líder el portarà a desafiar les regles no escrites en la jerarquia de la banda. Una pel·lícula que no necessita de doblatge ni subtítols, on tota la comunicació és mitjançant el llenguatge de signes. Perquè l'amor i l'odi no necessiten traducció.

   

  Dijous, 22 de juny 2017
  Carol
  Titol original: Carol
  Director: Todd Haynes
  Repartiment: Cate Blanchett, Rooney Mara.

  Sinopsi: Nova York, anys 50. Therese Belivet (Rooney Mara), una jove dependenta d'una botiga de Manhattan que somia amb una vida millor, coneix un dia a Carol Aird (Cate Blanchett), una dona elegant i sofisticada que es troba atrapada en un matrimoni infeliç. Entre elles sorgeix una atracció immediata, cada vegada més intensa i profunda, que canviarà les seves vides per sempre.

   

  Foto-Film Calella, juntament amb l'Ajuntament de Calella col·labora amb el Cicle Gaudí, el Circuit Estable de Cinema en Català creat recentment per l'Acadèmia del Cinema Català.

  Les projeccions corresponents al Cicle Gaudí es faran a la Sala Mozart.

  12 abril 2017 - Espanya en dues trinxeres, la Guerra civil en color
  18 maig 2017 - A monster calls
  14 juny 2017 - Incerta glòria

  Consulteu preus, abonaments i horaris a la web del Cicle Gaudí www.ciclegaudi.cat