El cinema ha estat doncs el primer i el més antic exponent del treball de Foto-Film Calella. Ara, dintre el Festimatge -el festival de la imatge a Calella-, hi tenim la Trobada Internacional de Cinema 9,5 -única en tot l'estat espanyol-, el Trofeu Torretes de Curtmetratges -amb un apartat especial dedicat al Mar-, i altres activitats com ara tallers per a les escoles, cinema de recerca, de divulgació científica, marató d'imatges en moviment, col·laboracions amb la Filmoteca de Catalunya i la Cinémathèque Euro-Régionale Institut Jean Vigó de Perpinyà, el mercat del col·leccionista i altres manifestacions on el cinema és el principal protagonista.

A nivell d'entitat anem produint, regularment, documentals sobre la història de la nostra ciutat i curtmetratges originals, on el treball d'equip és l'excusa principal per moure tot un interessant grup de gent entusiasta del cinema.

Foto-Film Calella s'ha convertit en una entitat de referència i un veritable centre cultural de la imatge en general i de la cinematogràfica en particular.

l

Per a més informació sobre la Trobada Internacional de Cinema 9,5 d'enguany, podeu consultar la web del Festimatge:

l

Butlletí: "9,5 l'informatiu"

>> 2018 - 2n trimestre
>> 2017 - 3r-4t trimestre
>> 2017 - 1er trimestre
>> 2016 - 4t trimestre
>> 2015 - 1er trimestre
>> 2014 - 2n-3r trimestre
>> 2014 - 1er trimestre

 

Trobada Internacional

En el marc del Festimatge - Festival de la Imatge a Calella, se celebra la Trobada Internacional de Cinema 9,5, un esdeveniment anual que renueix a aficionats i entusiastes d'aquest format de cinema d'arreu d'Europa.

La trobada inclou una sortida cultural a algun indret de les nostres terres, concurs i projecció de films rodats en 9,5mm i el Mercat (no professional) del Col·leccionista, un lloc on es pot trobar tota mena d'objectes, tant maquinària com pel·lícules, cartells, llibres... tot relacionat amb el cinema, però especialment en el format 9,5.

Podeu trobar tota la informació a la web del Festimatge www.festimatge.org