Foto Film Calella

46 Curs d'Iniciació a la Fotografia (edició 2017)Convocat el 46 Curs d'Iniciació a la Fotografia Digital; obert a tothom que ho desitgi, es tractaran els coneixements bàsics de la fotografia digital: coneixement de càmera , profunditat de camp-velocitats, tipus d'objectius-zooms-trípodes, formats i preparació d'arxius, la llum natural i el flash + coneixement del color, tipus de fotografia, composició de la imatge, retoc digital, retolació, pràctiques amb models, projecte fotogràfic, etc.

El curset, organitzat per Foto Film Calella, es realitzarà al local de l'entitat a la Fàbrica Llobet entre el principis de gener i finals de febrer de 2017 L'horari serà de 21:00 a 23:00 h tots els dilluns i dijous. Hi haurà 2 sortides per a realitzar les pràctiques que sempre seran en Diumenge al matí.

El preu del curset és de 130 €.

Per inscripcions, ompliu el següent >>>>FORMULARI D'INSCIPCIONS<<<<

Per més informació contacteu amb Joan Llobet AL 677964594  o cursetfoto@fotofilmcalella.org

Places limitades!

 

Tallers especialitzats

A banda del curset d'iniciació, des de Foto-Film organitzem periòdicament sortides i tallers especialitzats sobre diferents temes: retoc digital, fotografia d'estudi, fotografia nocturna,... Estigueu atents al Facebook del Foto-Film o a les noticies per assabentar-vos de les properes convocatòries

 

 

Edició 2016:

Podeu veure totes les fotografies del Curs d'Iniciacio a la Fotografia 2016 al nostre àlbum a:

Edició 2014:

Edició 2013

(Extracte del text d'Oriol Leo publicat el 17/12/2012 a Radio Calella TV)

Les més de quatre dècades del curset fotogràfic de l'entitat són també un resum de la història de la fotografia, ja que fa 40 anys es parlava d'imatges en blanc i negre, posteriorment de es de color i ara el curs s'enfoca plenament a la tecnologia digital. Hi pot assistir qualsevol afeccionat a la fotografia, tant si té una càmera compacta com una reflex més sofisticada.

Els alumnes aprendran les funcions d'una càmera de fotos, a captar bones imatges i a modificar-les digitalment. Quim Botey, director del curset de Foto-Film Calella: "Primer fem una primera fase de coneixement de càmera i explicar què és la fotografia, jugar amb la llum, les obturacions i la profunditat de camp. I després retoc digital amb el Photoshop. A la última fase del curset ensenyem a fer audiovisuals de forma més còmoda, i així quan vas de vacances i no saps què fer de les 300.000 fotos que has fet, les pots ordenar, posar-hi música, lletres i aquestes coses".

El curs es fa de dos quarts de deu del vespre fins les onze de la nit tots els dilluns i dijous a la seu de l'entitat, a la Fàbrica Llobet-Guri. També hi haurà tres diumenges, un cada mes, on els alumnes faran una sortida per practicar amb la càmera amb motius reals i sobre el terreny.