Foto Film Calella

Exposicions col·lectives de Foto Film Calella:

Període 1990 - 1999

a

1997

Exposició "Jeroni Martorell"


 

1996

Exposició "Marroc"

Casablanca, Marrakech, la diversitat d'ambients a la plaça Yemma el Fna, (...) Un intent de conversa mitjançant la fotografia, entre gent que no parlem la mateixa llengua ni tenim la mateixa cultura ni compartim el mateix ordre de prioritats.

En aquesta mostra hi veureu, però, l'esforç de tot un equip per fer-hi una aproximació i fer arribar a l'espectador tot el sentiment, tot l'impacte i les sensacions que aquella terra i la seva gent, varen gravar en la nostra imaginació fotogràfica.

 

Exposició "Calella i la Sardana"

a

1995

Exposició "Imatges poètiques"

a

1993

Llibre i exposició "Retrats a mida"

"Una vegada més Foto-Film Calella ens torna a sorpendre amb una exposició que, com el seu nom indica, "Retrats a Mida", ens dóna comptes del perfil d'uns calellencs que per diverses raons són allò que en diem personatges populars. Les imatges, fruit d'una tècnica apurada, esdevenen un apunt important per a la història de la Calella contemporània, on Foto-Film d'ençà 27 anys ve aportant tota mena de fotografies en les quals, a més del plaer visual que produeixen, venen a engrossir l'arxiu de la història local.

La gent de Foto-Film un cop més han estat a l'alçada del requeriment que els hi fa la Fira, en definitiva que els hi fa la ciutat, la de ser testimonis de la seva, de les seves persones, de, -en defintiva- la seva història."