Foto Film Calella

12 de gener del 2017

El nostre company Francisco Rojas exposa de nou a Calella

Després d’haver recorregut alguns indrets, com ara l’Espai Caixa i la Sala de Festes Magma de Pineda, l’Exposició Fotogràfica "PIEL FLAMENCA" de Francisco Rojas, membre de Foto-Film Calella, arriba a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça de Calella, on la podreu veure des del 16 de gener al 16 de febrer de 2017, just després de la mostra col·lectiva “20 llibres 20 imatges” realitzada per Foto-Film Calella i dedicada a diferents escriptors calellencs.

“PIEL FLAMENCA” és un treball que no està pensat per ser competitiu. És un recull d’imatges que, tal com ho comenta el seu autor, aspira donar a conèixer i reflectir un sentiment que neix a Andalusia i s’estén per la majoria dels territoris de geografia espanyola, i que el seu autor ho vol expressar al nostre País, a través del món de les “Sevillanas”. En Francisco Rojas resideix a la nostra ciutat i ha desenvolupat la seva afició a la fotografia com un col·laborador i un soci més de la nostra entitat Foto-Film Calella.

Per resumir la seva exposició diu que “només intenta reflectir un sentiment amb imatges”, la qual cosa queda perfectament definida en la síntesi de l’exposició, que adjuntem sencera per una millor comprensió.

No us la perdeu.


PIEL FLAMENCA

Con Piel Flamenca quiero expresar mis sentimientos, a través de imágenes, por un arte que es practicado por gente sencilla del pueblo que siente su floclore de manera apasionada, "las sevillanas" llenas de plasticidad y sentimientos, tales como el amor, el desamor, las costumbres, la fiesta, danza que siendo muy alegre no deja de ser seria. Si plasmo o no estos sentimientos con estas imágenes es una cuestión personal y técnica mia ya que es mi primer intento en hacer este ejercicio y no estoy seguro de haber conesguido ese propósito.

Francisco Rojas. Enero 2016