Foto Film Calella

12 de febrer del 2017

681 curts participen a la 23a edició del Trofeu Torretes de Curtmetratges

Els dies 11 i 12 de febrer ha tingut lloc a l’Hotel Bernat II de Calella, el veredicte de la 23ena edició del Trofeu Torretes de Curtmetratges. El jurat ha estat format per Antoni Sintas, Director de Ràdio Calella Televisió, Miguel Fernando Ruiz de Villalobos, conegut periodista i amb una llarga carrera de crític de cinema, i Lluís Quilez, Director de Cinema.

La carrera del jove director Lluís Quilez ha estat d’alguna manera vinculada al Torretes tota vegada que amb el curtmetratge “Yanindara” l’any 2010 fou guardonat amb el Premi d’Honor del nostre Certamen i el premi a la Millor Direcció. Guanyador igualment dels premis al Millor Curt de Ficció i Millor Guió l’any 2006 pel seu curtmetratge “Avatar”. Amb el seu darrer curt “Graffiti”, guanyador de diversos festivals (Millor Curtmetratge Europeu, Mélies de Plata a Sitges, millor curt als festivals de Santa Bárbara i de Ciència Ficció de Boston, Premi Forqué de Curtmetratges, nominat als Gaudí i Goya...entre altres guardons) fou un dels 10 treballs seleccionats per l’Academia dels Oscar de Hollywood.

Sintas, Ruiz de Villalobos i Quilez, jurat de categoria, han estat doncs els encarregats d’atorgar els diferents premis del certamen entre els curtmetratges millor puntuats pels jurats de selecció. El resultat d’aquest veredicte es farà públic properament.

El lliurament de premis s’efectuarà els dies 22 i 23 d’abril dins els actes de cloenda del Festimatge.

www.festimatge.org