Foto Film Calella

21 de febrer del 2017

Veredicte Trofeu Torretes de Fotografia

Aquest cap de setmana passat ha tingut lloc a l’Hotel Bernat II, la reunió del jurat de la 41a edició del Trofeu Torretes de Fotografia. Més de 4000 fotografies dels temes: Color, Monocrom, Mar i Festes i Tradicions Catalanes, han estat visionades i valorades pels membres del jurat fins arribar al veredicte final.

El jurat estava format pels següents fotògrafs, tots ells distingits amb diferents reconeixements nacionals i internacionals: Asier Garagarza, Javier Muñoz, Jean-Claude Paillé, Joan Vicens Tarré, Josep Maria Casanoves, Juan A. Palacios, Lorena Da Pace, Maria G. de la Hoz, Roseline Dupeux i Vicenç Semper.

A part del Premi d’Honor, Trofeu Torretes, de Foto-Film Calella al fotògraf que hagi obtingut millor puntuació del concurs i del Premi Ciutat de Calella, cedit per l’Ajuntament de Calella al millor autor de l’apartat de Festes i Tradicions Catalanes, s’han atorgat un total de 52 Medalles (Daurades, Platejades i Bronzejades), 18 Mencions d’Honor i 18 Certificats de les Federacions, associacions i agrupacions FIAP, CEF, ISF, GPU i FCF. Tots aquests guardons es lliuraran els dies 22 i 23 d’abril dins els actes de cloenda del Festimatge.

www.festimatge.org