Foto Film Calella

12 de juliol del 2017

La Nit de la Llum 2017

El dissabte 8 de juliol, el restaurant NUI ens va atendre molt bé i ens hi trobàvem com a casa... Després del sopar els companys Robert Lluís i Vicenç Folgado foren el presentadors dels diferents actes socials que acompanyaven la trobada i en primer lloc vàrem veure un resum de les activitats del darrer any (Nit de la Llum 2016 – juny 2017) que havia preparat en Pere Mas, recent Vicepresident i responsable de la Secció de Cinema-Vídeo.

Tot seguit, lliurament de premis de la 44 Lliga Social. Guanyadors de lliuraments: Xavier Rigola, JM Colomer, Jordi López, Pere Bou, Joaquim Sitjà i Francesc Escarmena (1); Quart Classificat i guanyador de 2 lliuraments, David Bou, Tercer Classificat i guanyadors de 2 lliuraments, Quim Botey, Segon Classificat i guanyadora de 3 lliuraments, Carme Conde i Primer Classificat, guanyador de 4 lliuraments i Guanyador de la 44 Lliga Social 2016-2017, Joan Buch. Cal agrair la presència dels companys de fora de Calella, Joan Buch i Francesc Escarmena per recollir els seus guardons.

En acabar aquest acte, el president Xavier Rigola va fer un reconeixement a la col·laboració desinteressada des de la Biblioteca, de la seva directora Dolors Llavall, fent-li entrega d’un fotografia on s’hi representa una mica d’història d’aquella institució calellenca. La Dolors va respondre amb unes sinceres paraules d’agraïment.

Llavors arribava el torn de l’Emblema de Plata, una distinció anual que atorga el president i que en aquesta ocasió i amb tot mereixement va ser per en Josep Lluís Fillat que té al seu càrrec, entre d’altres, una labor molt important i imprescindible dins FFC, ordenar i fer arribar a temps i al destí oportú, totes les obligacions legals i associatives. Enhorabona Josep Lluís!

Finalment en el discurs de cloenda de la nit, el president Xavier Rigola va esperonar a tots els presents i demés companys fotògrafs, a col·laborar en el proper curset de fotografia que va dir seria diferent al dels darrers anys i en el qual s’hi està treballant. Per acabar ens va informar d’un missatge telefònic que havia rebut del nostre President Honorífic Santiago Marrè, que per raons familiars no ens va poder acompanyar, en el qual ens enviava el seu record i suport a aquesta Nit de la Llum. I amb aquest missatge es va cloure el Sopar Nit de la Llum d’enguany.Per veure totes les fotografies de la Nit de la Llum, podeu consultar el nostre àlbum a: