Foto Film Calella

5 d'agost del 2017

Projecció de "Petites Històries de Calella"

El divendres 4 d’agost va tenir lloc al pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, la projecció anual que organitzen l’Associació Amics de la Biblioteca juntament amb la nostra entitat.

La Presidenta d’aquella Associació, Montserrat Esteban, va donar la benvinguda, el President de FFC va fer referència a la col·laboració d’ambdues entitats, i Josep M. Colomer va comentar el programa i els films a projectar.

El públic que omplia el patí, que va patir la calor de la nit, va gaudir alhora i en primer lloc de les imatges recuperades del cineasta Francesc Frigola en col·laboració amb Miquel Puigframis i Josep Batlle, i després amb el documental sobre la Capella dels Dolors i el Cinema dels Pares de Família, un treball realitzat per Foto-Film Calella, amb la col·laboració de Ràdio Calella Televisió. Marçal Mora i Pere Mas van ser col·laboradors habituals d’aquesta nova projecció de la secció de Cinema i Vídeo de FFC. El tàndem Amics de la Biblioteca i Foto-Film Calella, va tornar a funcionar.