Foto Film Calella

18 de setembre de 2019

Foto-Film Calella a la 39 Fira de Calella i l'Alt Maresme

Foto-Film Calella, com cada any, no podia faltar a la tradicional cita anual amb la Fira de Calella i l'Alt Maresme i per això hem preparat diverses exposicions:

En primer lloc prodreu veure les obres guanyadores i finalistes del 28 Trofeu Carpinell de Fotografia tema Calella, tot un clàssic de la nostra entitat que engauny ha comptat amb la participació de 98 fotografies de 36 autors diferents. Aprofitem per recordar-vos que diumenge dia 22 a les 18h farem l'acte de Lliurament de premis.

La segona exposició que podreu veure és la de les fotografies que composen el calendari 2020 que edita Oncolliga Calella i que enguany ha estat realitzat per Foto-Film Calella. El projecte ha consistit en la continuació d'un treball de l'entitat anomenat "Calella dos temps" publicat el 1988 en el que en cada fotografia es pot veure un mateix indret de Calella fotografiat 2 cops però amb molts anys de diferència de l'una a l'altra i a través del qual podem veure la evolució de difetents punts de la nostra ciutat, com alguns han canviat de forma significativa i altres es mantenen pràcticament inalterats.

El calendari el podreu comprar a l'stand de Oncolliga i tots els beneficis van dedicats íntegrament a la tasca que realitza aquesta fantàstica entitat dedicada a prestar suport als malalts de càncer i a les seves families.

La tercera exposició exposada en aquesta edició de la Fira es titula "Festes i tradicions catalanes" i és una selecció de les obres presentades en aquest apartat en el darrer Trofeu Torretes de Fotografia i que recullen moments capturats per "amateurs professionals" que ens permeten veure la nostra cultura com no l'hem vist mai.

I finalment, però no menys important, el plat fort d'aquest any és la exposició "40è aniversari dels primers ajuntaments democràtics a Calella (1979 - 2019). Foto-Film Calella, des de les primeres eleccions en democràcia a la nostra ciutat fins avui en dia, ha realitzat una fotografia del tots el candidats de cada cita electoral i en aquesta exposició podreu veure el recull sencer de totes aquestes fotografies, presentades en gran format i amb un muntatge espectacular.

Ens veiem a la Fira!