Foto Film Calella

 

Sortida de Nú en exterior + strobist

El nostre company Joan Carles Marco organitza unes sortides fotogràfiques en les que es tractara el nú en exterior i el flaix (tipus cobra) fora de càmara, altrament conegut com strobist. A contuniació el mateix Joan Carles us en explica els detalls:

La sortida està composta de tres parts:

La primera es una intro on veurem com funciona aixó del strobist, peus, rótules, paràigues, difusors, disparadors, etc. quins poden ser els que mes ens interessin per qualitat/preu, on poguer trobar-los. També parlarem de l’importancia que tenen l’ISO i la velocitat d’obturació en aquest cas, el tamnay dels paràigues i la distancia de la llum a la persona entre d’altres.

La segona part es farà en una cala on aprofitarem la llum natural i els difusors i/o reflectors per fer una sessió de nú on integrarem la model en l’entorn natural.

La tercera part es farà en una edificació abandonada on hi ha també un petit jardi boscos on continuarem aprofitant la llum natural en un primer moment i on combinarem el nú amb algo de llenceria. Quan la llum decaigui una mica, posarem en pràctica el que em comentat sobre el strobist i mirarem de combinar la llum natural decaient amb la del strobist i acabarem utilitzant nomès aquest quan calgui.

Com l’intenció es fer un gup no gaire gran per tal de poguer fer bones fotos i tindre moments on només una persona dispari, està previst fer dos sortides, una el dia 29 de juny i un altre el 13 de juliol (aquesta última sempre i quant la primera estigui plena i hagi demanda per poguer fer la segona).

En ambdos casos, quedariem a Fotofilm a les 15:30h on fariem la primera part, tot seguit marxariem sobre les 16:45h a la primera localizació on i seriem fins a les 19:30h aprox i per ultim aniriem a la segona localización on acabarem la jornada cap a les 21.30h.

El preu de la sortida (un sol dia) es de 25 euros.

Que necessitem? Una càmara reflex i un objectiu tot terreny (un 24-70 ó 24-105mm per exemple), si teniu un 70-200mm i/o un 50mm també us podràn fer bon servei. Si teniu algun flaix i/o disparadors els podeu portar i li donarem un cop d’ull.

Si esteu interesants, us podeu posar en contacte amb mi per aqui mateix o be al meu email marcophotoart@gmail.com o per telèfon: 670 615 628 - 93 765 49 01.

Joan Carles Marco