Foto Film Calella

 

Nou projecte solidari de Foto Film Calella amb la Fundació Vincenç Ferrer

a

Actualització juny 2014:

Exposició Art x Índia

És una iniciativa solidària que reuneix l'obra de diferents artistes, de diverses disciplines i tècniques, amb l'objectiu d'ajudar econòmicament al projecte de cooperació impulsat per Foto-Film Calella a benefici de la "Fundació Vicenç Ferrer-RDT".

A partir d'un suport de fulles de palma portat expressament des d'Anantapur (Índia) cada artista ha realitzat una obra exclusiva per aquesta exposició que podreu gaudir i adquirir en la sala de reunions de l'Ajuntament Vell de Calella.

La inauguració, a la que esteu tots convidats, tindrà lloc el dia 15 de juny a les 12 del migdia i l'exposició romandrà oberta fins el 13 de juliol.

 

A la sala d’actes de l’Ajuntament Vell.
Horari: de dimarts a dissabte de 18 a 21.30 h i diumenges i festius d’11 a 14 h.

 

 

a

Viatge a l'Índia 2015

Foto-Film Calella està organitzant un nou viatge a la Fundació Vicenç Ferrer, a l'Índia, per a la segona quinzena del mes de febrer 2015. L'objectiu principal és inaugurar el projecte que mitjançant diverses actuacions, com ara la de "Art x Índia" que s'han realitzat per finançar un nou equipament a la Fundació.

El viatge està obert a tothom que desitgi viure en primera persona l'obra que Vicenç Ferrer va crear a Anantapur i que ara té continuïtat de la mà de la seva dona Anna, el seu fill Moncho i tots els col·laboradors que diàriament mantenen l'esperit que Vicenç va transmetre.

Hi haurà dues modalitats de viatjar:

Opció 1ª: Viatge a la Fundació Vicens Ferrer amb sortida des de Calella. Vols d'anada i tornada. Allotjament i àpats a la mateixa Fundació a Anantapur. Visites. Total 7 dies.

Opció 2ª: Viatge a la Fundació (Opció 1ª) + Circuit fotogràfic per Sri Lanka, amb allotjament en hotels 3/4 *, PC, guia acompanyant i visites. Total 12 dies.

La organització tècnica de viatge és a càrrec de Startour, l'agència oficial de la Fundació Vicenç Ferrer.

Es farà una primera reunió informativa el dimecres 30 de juliol, a les 10 del vespre, al local de Foto-Film Calella (Av. del parc, s/n, 2n pis - al costat de la comissaria Policia Local) i les inscripcions es faran efectives a partir de l'1 d'agost.

Per qualsevol consulta: Quim 646 653 502 - Pere 630 941 474

a

El Projecte:

Des de l’any 2001 Foto Film Calella (FFC) ha col-la borat amb la Fundació Vicente Ferrer (FVF) mitjançant diversos aspectes: cedint fotografies per publicacions, fent divulgació amb exposicions fotogràfiques, finançant projectes per a la construcció d’equipaments, organitzant actes d’homenatge i reconeixement a Vicenç Ferrer, etc.

L’any 2003  vam organitzar un viatge per assistir a l’inauguració de una Centre Ortopèdici de Reabilitació de Kadiri (Andhra Pradesh) la qual ha estat finançada en gran part pel poble de Calella i promoguda per la iniciativa de FFC.

L’any 2011 vam organitzar un viatge per assistir a l’inauguració de una Clínica rural al poble de Peravali al districte de Pathikinda, igualment promoguda per FFC i també finançada en gran part per el poble de Calella.


L’any 2015 volem fer realitat un nou projecte, pel que tot el que es recaudi anirà destinat a finançar un nou centre de la Fundació que s'inauguraria aquell any. És per això que demanem la vostra col·laboració, ara tenim dos llibres a la venda, que ja van estar disponibles la passada Fira de Calella i l'Alt Maresme amb una molt bona acollida per part del públic:

Instants d’Índia de Quim Botey i Robert Lluís ( 50 imatges i pensaments hindús) al preu de col·laboració 5

Calella, 60 Imatges per un turisme de postal (60 postals de Calella del anys 60 – 70) de Quim Botey, Josep Villegas, Josep Llobet, Jordi Ten i Joan Noguera al preu de col·laboració de 10 €.

Trobareu aquests llibres a qualsevol de les llibreries de Calella, a Quim i Esteve Perruquers (c/ Amadeu, 98) i a Roger Home (c/ Bruguera, 105).

No cal dir que estem molt satisfets d’haver col·laborat, una vegada més, amb la Fundació Vicenç Ferrer i aportar el nostre petit gra de sorra per ajudar els més desafavorits de la societat i augmentar la seva esperança i il·lusió per una vida més digna.

Els que estigueu interessats en col·laborar amb la compra o venda d'aquests llibres, poseu-vos en contacte amb Quim Botey quimbotey@telefonica.net - tel. 604653502